La piscina obre amb mesures especials

4360

La piscina municipal ofereix servei des del passat dissabte 20 de juny en un estiu atípic i adaptant les condicions a la situació actual. Cal mantenir les distàncies de seguretat i ajustar-se a l’aforament. Abonaments i entrades mantenen preus i el servei s’amplia, gairebé, fins a mitjan de setembre.

Els Hostalets de Pierola ja ofereix el servei de piscina municipal des del passat dissabte 20 de juny seguint les condicions de distància i seguretat marcades per la situació de la Covid-19. Entre les mesures aplicades hi ha el circuit d’entrada i sortida, vestidors tancats i només es pot accedir als lavabos. Hi ha zones delimitades i l’aforament màxim tant a la zona de lleure com a l’interior de la piscina és d’un 75% en l’etapa de represa. La mesura en la capacitat també afecta al bar ‘La Cresta’ que està operatiu amb tapes, entrepans, begudes, amanides i plats especials els caps de setmana.

Per saber si hi ha places disponibles a les instal·lacions de la piscina a temps real, en tot moment, hem habilitat l’apartat Aforament Piscina.

Es mantenen els horaris i preus de l’any passat i els tràmits per fer els abonaments i comprar entrades es fan, com en els darrers anys, en el mateix recinte. Les instal·lacions tanquen cada migdia, de 15.00 a 15.30, per fer una neteja a fons i desinfectar les zones comunes. Aquesta mesura no afecta el servei de bar que també està disponible amb la capacitat adaptada al que marqui la normativa actual. Una de les principals novetats és que la temporada s’allargarà fins al 13 de setembre.

 

Comparteix